Motoros nyílt-nap és egyben Magyar Bajnokság és Kupa 4. fordulójának versenyei a Hungaroringen!

Takarékbank Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Kupa IV. Forduló!

Köszönjük a támogatását partnereinknek: a MAMS Gyorsasági Szakágnak és a TAKARÉKBANK-nak!

Figyelem! Az esemény a szokásos nyílt-napjaink közönségének is szól, azaz kezdő és profi ridereket egyaránt örömmel látunk csoportbontás alapján! Fő különbség az, hogy a szokásos 4 ( TK 600, TK1000, Open 600, Open 1000) verseny közül az Open 600 és Open 1000 futamok a Magyar Bajnokság és Kupa sorozatába beleszámító hivatalos versenyek! Lássuk a részleteket! 🙂

Fontos letölthető dokumentumok:

 

2022.AUG.19. – Hungaroring

  • Szabadedzés, időmérés és versenyek 4 csoportban Tehetségkutató 600 / Tehetségkutató 1000 / Gyors Open 600 / Gyors Open 1000
  • Ezen a napon az szabadedzés és az időmérés sávokat 4 versenyfutam is követi!
  • Időmérés bérelhető!
  • Kezdés 9.00 – zárás 18.00
  • Kezdőket és profi, licences versenyzőket egyaránt várunk!
  • Letölthető időterv: ITT!
  • Online napi nevezési díj: 45.000 Ft
  • Az Online vásárlási határidő és az ezzel járó kedvezmény 10 nappal a rendezvény előtt jár le, ezt követően már csak a helyszínen tudsz jegyet vásárolni!
  • Figyelem!  A biztonság és az élvezetes motorozás fenntartása érdekében a csoportok létszámát szigorúan korlátozzuk! A helyeket a beérkezett nevezési díjak sorrendjében töltjük fel! A helyszínen csak és kizárólag akkor értékesítünk jegyeket, ha marad a keretből. Fizess átutalással, legyen biztos a helyed!
Bajnokság időpontok és pályák:
  1. 2022.MÁJ. 16. – SLOVAKIAIRNG
  2. 2022.JÚN. 20. – PANNÓNIA-RING
  3. 2022.JÚL. 21. – SLOVAKIARING
  4. 2022.AUG. 19. – HUNGARORING
  5. 2022.SEP. 16. – PANNÓNIA-RING

 

TAKARÉKBANK Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Kupa 2022!
 
Egy profi versenysorozat Tehetségkutató, Magyar Kupa és Magyar Bajnokság szinten kezdőktől a leggyorsabbakig! A magyar gyorsasági motorversenyzők legjobbjaival együtt ez a sorozat NEKED is szól! Ha már rutinosan látogatod a pályanapokat, nevezz és versenyezz szakágunkban!  Gyere el és legyél részese egy új, versenyélménynek! Minden szinten kínálunk versenyélményt és motivációt, hiszen a magyar élsportolók bajnoki versenyei mellett, egyazon napokon, Tehetségkutató betétfutamokat is tartunk a hobbi pályázóknak, akik még nem érték el a leggyorsabbak szintjét vagy nem versenytechnikával merészkednek pályára! Természetesen mindenki a saját kategóriájának megfelelően, hozzá hasonló motorokkal és pilótákkal egyidejűleg, külön pályaidőben gurulhat aszfaltra. 🙂
 
Ha kipróbálnád a versenyzés világát, elindulnál egy új élményt és motivációt adó profi bajnokságban, gyere el, ezek a Te napjaid! 🙂
 
Időpontok és pályák:
  1. 2022.MÁJ. 16. – SLOVAKIAIRNG
  2. 2022.JÚN. 20. – PANNÓNIA-RING
  3. 2022.JÚL. 21. – SLOVAKIARING
  4. 2022.AUG. 19. – HUNGARORING
  5. 2022.SEP. 16. – PANNÓNIA-RING
 
Betétprogramok:
  • Tehetségkutató Open 600 / betétfutam (NEM feltétel a licenc)
  • Tehetségkutató Open 1000 / betétfutam (NEM feltétel a licenc)
  • STOCK értékelés a közel utcai technikával indulóknak
  • NEWCOMER értékelés a friss licenceseknek
 
Magyar Kupa és Magyar Bajnokság kategóriái:
  • Open 600 Magyar Bajnokság (licenc)
  • Open 1000 Magyar Bajnokság (licenc)
  • Open 600 Magyar Kupa (licenc)
  • Open 1000 Magyar Kupa (licenc)
FIGYELEM! Időpont változás!
 
Tisztelt VERSENYZŐK!
Az eredetileg, év elejétől augusztus 22-re, hétfőre tervezett Hungaroring fordulónk időpontja 2022.AUG.19., péntekre módosul!
 
Indoklás:
A Hungaroring most már évek óta küzd egy zajkibocsátási korlátozással, amivel valamennyien találkoztunk már a nyílt napok során. Ezért vannak sajnos csak rendkívül korlátozott számban motoros események és azok is csak nagyon szűk létszám számára kínálnak lehetőséget a motorozásra ezen a nagyszerű pályán.
A tervezett 22-ei napunk NEM KAPTA MEG a várt zajmentességet, és egy OB-t nem lehet lehalkítani.
A rossz hírt egy jó követte, miszerint pár nappal előbb, pénteken azonban lehetőséget kapunk egy teljes értékű nap megszervezésére! A pénteki napon megkapjuk a várt mentességet, így a motoros bajnokság és nyílt nap a megszokott létszámmal és forgatókönyvvel megtartható: 2022.AUG.19-én!
Tudjuk, hogy egy változás a versenynaptárban sosem jó, nagyon sajnáljuk, mindent megtettünk, hogy erre ne kerüljön sor. 🙁 Kényszerhelyzetbe kerültünk, muszáj volt változtatni.
Bízunk benne, hogy ennek ellenére velünk tartotok és nagyon nagy szeretettel várunk 19-én, pénteken mindenkit a HUNGARORINGRE a 4. fordulóra.
 
Örömmel várjuk betétprogramunkba a kezdő és hobbi pályázókat, míg a kupába és a bajnokságba a gyorsabb résztvevőket! A fenti versenynapokon a 2021-ben a Hungaroringen már sikerrel alkalmazott bontásban, kategóriák szerinti edzések, időmérők és versenyek várhatóak, ezzel egy profibb, igazi versenylégkört kölcsönözve az eseménynek!
Köszönjük, ha velünk tartotok a 2022-es szezonban! 🏁🥇😀
Együtt a Magyar Gyorsasági Motorsportért!
Ne kockáztass az utcán találkozunk a pályán!

Jelentkezés és elérhetőségek:

JEGYVÁSÁRLÁS