FRISS! KALKULÁLT PONTÁLLÁS A V. FORDULÓT KÖVETŐEN: ITT! (nem hivatalos)
 
A Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) Gyorsasági Szakága meghirdeti a 2023-as gyorsasági motoros bajnokságát:
MBH BANK GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS MBH BANK GYORSASÁGI ORSZÁGOS KUPA

 

Új Magyar Bajnokság 2023! Az elmúlt évek során sikerült stabilizálni egy 5 fordulóból álló magyar sorozatot, aminek biztos pontja az ország legfrekventáltabb pályája, a Hungaroring, a legtechnikásabb Pannónia-Ring és a legnagyobb, leggyorsabb pálya a régióból: a Slovakiaring. Tervünk az idei évre, hogy a versenyzők felé “fülelve” építsünk egy még jobb és pár újítással még értékesebb versenysorozatot, ami a jövőben nemzetközi versenyzők számára is vonzóvá válhat!

 
Mik a MAMS Gyorsasági Szakág ez évi fejlesztési céljai?
 
1. Nemzetközi összekapcsolás az Alpok Adria bajnokságokkal.
Kóstolj bele a nemzetközi versengésbe! A nemzeti bajnokságokat valamennyi korcsoport számára legalább egy forduló erejéig összekapcsoljuk a nemzetközi Alpok Adria sorozattal. Ugródeszkát és ismertségi lehetőséget biztosítanak a nemzetközi futamok a magyar tehetségek számára. Egy új közeg, egy igazi, a hobbi pályanapoktól eltérő, versenycentrikus, nemzetközi mérce jelenik meg. A nemzetközi sztenderdek szerinti forgatókönyvet és nem utolsó sorban tempót, kihívást ismerhetik meg ezáltal versenyzőink. A Magyar Kupa versenyzői számára tervezetten ez egy opcionális lehetőség, hiszen nem mindenki éri fel tempóban, technikában és anyagilag ezt a sorozatot, így ez nem egy elvárt részvétel, de egy ajánlott teszt lehetőség lehet a mezőny feltörekvő ridereinek is!
 
2. Elit versenyzők
Legyen büszke kiváltság versenyzőként pályára lépni! Kevesebb, de versenycentrikusabb résztvevő a bajnoki fordulókon.
Az idei évben a nemzeti bajnokságok futamain a főszerepet a gyorsabb, rutinosabb, biztonságosabb, licences versenyzők kapják!
A kezdő pályázók kicsit háttérbe szorulnak. Számukra a rengeteg klub-nap kínál lehetőséget a felzárkózásra és akár a bajnokság tempóját elérve a későbbi csatlakozásra, licenc váltásra is!
Az edzések, időmérések, versenyek részvevői kiváltságosokként mehetnek pályára, ahol kevesebb és sokkal homogénebb tudású és hasonló köridőt futó versenyző mellett a főszerep a stopperé lehet.
Legyen büszkeség és kiérdemelt “cím” egy nemzeti bajnokságon részt venni. Minden licences versenyző büszke lehessen rá.
 
3. Hétvége
Legyenek az események hétvégén és lehetőleg két napra elosztva! Fő törekvés, hogy valamennyi futamot hétvégi napon tudjuk megrendezni. A MAMS Gyorsasági Szakág csapattagjainak munkájának és a MBH BANK támogatásának segítségével közel kerültünk ezen célunkhoz. Idén minden forduló tervezetten hétvégére esik, aminek egy közvetett jelentősége a nézői és a média nyilvánosság növelése is.
 
4. Kiemelt “magyar” napok
Legyenek saját szervezésű napok Magyarország két nagypályáján, nyári időszakban, hétvégén! A két magyar napra, augusztus 19-én a Pannónia-Ringre, majd szeptember 9-én a Hungaroringre kiemelt eseményekkel készülünk, ahol az OB, a Magyar Kupa futamai mellé a népszerű tehetségkutató mezőnyét is várjuk. Ezeket a napokat is szeretnénk bővíteni egy-egy pénteki edzéslehetőséggel, hogy a két napos ritmus egész évben meglegyen. A létszám az eddig megszokottakhoz képest itt is mérsékelve lesz az élvezetes és biztonságos részvétel érdekében, de ez a két nap csak a mi két hétvégénk, csak a mi két hazai pályánkon! Ez a két esemény a magyar gyorsasági motorsport legfőbb napjai lesznek idén, gyertek el és ünnepeljük együtt sportunkat! Ha a nemzetközi szereplés számodra sok, erre a két napra külön is csatlakozhatsz, ha nem motorozod végig a sorozatot, akkor is!
Mivel hétvégére pozicionáltuk az eseményeket, tudjuk hogy egybeesések vannak más, nemzetközi futamokkal. Fiataljaink megannyi bajnokságban bontogatják szárnyaikat nemzetközi szinten is, így valamennyi hétvégére ütközés esne. A pályák esetén is tudnotok kell, hogy egy prioritási sorrend szerint töltődnek a naptárak és a szabad válogatást ez kizárja. Felkínált lehetőségek elfogadását tudjuk mérlegelni. Bízunk benne, hogy a lehető legtöbb és legjobb magyar gyorsasági versenyző ott tud lenni eseményeinken.
 
Számítunk a segítségetekre, észrevételeitekre és megtisztelő részvételetekre, szeretettel várunk minden versenyzőnket az idei sorozatokban!
Együtt a Magyar Gyorsasági Motorsportért!
Üdvözlünk 2023! 🙂
 
A palyamotorozas.hu csapata ismét részt vesz a Bajnokság és Kupa szervezésében, de ebben az évben rendhagyó módon.
 • A hivatalos Magyar Bajnokság 5 fordulóból áll.
 • A Magyar Kupa ezen belül az utolsó 3 fordulón zajlik.
 • A versenynapok a Magyar Motorsport Szövetség Gyorsasági Szakágának égisze alatt zajlanak, de az egyes futamok különbőző hazai és külföldi promóterek szervezésében kerülnek lebonyolításra.
 • A palyamotorozas.hu csapatát az a megtiszteltetés érte, hogy az 5 fordulós bajnokságból a mi csapatunk szervezheti a két utolsó futamot számotokra, a két nagy hazai pályánkon, ráadásul mindkét alkalommal hétvégi, szombati napokon:
  • 2023.08.19. – Pannónia-Ring
  • 2023.09.09. – Hungaroring (törölve)
A MAMS Gyorsasági Szakág képviselőjeként minden fordulón elkísérjük a leggyorsabb magyar versenyzőket az események helyszínére, lehet ránk számítani, segítünk, információt nyújtunk, ott leszünk veletek és mindenben támogatjuk a MAMS sportolóit, de a palyamotorozas.hu, mint szervező, idén csak két esemény felelős szervezője lesz. Ez a két alkalom a 4. és 5. forduló, a két legnagyobb magyar pályán, a Pannónia-Ringen és a Hungaroringen.
A további fordulók során nemzetközi nagyrendezvényekhez csatlakozik a Magyar Bajnokság, más-más a promóter azaz az adott futam felelős szervezője.
 
A Magyar Bajnokság és Kupa időpontjai és felelős szervezői:
 
2023.MÁJ.26/27/28 – Slovakiaring – Magyar Bajnokság I. forduló – szervező: Alpe Adria IMC
2023.JÚN.16/17/18 – Pannónia-Ring – Magyar Bajnokság II. forduló – szervező: Alpe Adria IMC
2023.JÚL.21/22/23 – Slovakiaring – Magyar Bajnokság III. / Magyar Kupa I. forduló – szervező: Prix of Slovakia
2023.AUG.18/19 – Pannónia-Ring – Magyar Bajnokság VI. / Magyar Kupa II. forduló – szervező: palyamotorozas.hu
2023.SEP.09 – Hungaroring – Magyar Bajnokság V. / Magyar Kupa III. forduló – szervező: palyamotorozas.hu (törölve)
 
Figyelem minden futamra egyesével, alkalomszerűen, direkt az adott szervezőnél tudsz jelentkezni és az adott szervező felé is kell a nevezési díjat rendezni. Természetesen a MAMS Gyorsasági oldalán folyamatosan promotálni fogjuk az aktuális fordulókat és a konkrét teendőket!
Mind az 5 forduló a Magyar Bajnokság része, de csak az utolsó 3 forduló a Magyar Kupa eseménye is! Az első két fordulót a gyorsabb, Magyar Bajnoki mezőnynek ajánljuk, míg az utolsó 3 forduló már a Magyar Kupa résztvevő számára is javasolt! A teljes szezonon való részvétel természetesen nem kötelező, bármelyik alkalommal részt lehet vennetek, akár csak egyetlen egy fordulóra is szívesen látunk minden versenyzőnket!
 

Fontos szabályok:

 • Gyorsasági Sportszabályzat 2023: ITT!
 • Gyorsasági országos bajnokság alapkiírása: ITT!
 • Gyorsasági magyar kupa alapkiírása: ITT!
 • Gyorsasági országos bajnokság technikai kiírás * : ITT!
 • Gyorsasági magyar kupa technikai kiírás * : ITT!
 • AAIMC sportszabályzat: ITT!
 • AAIMC technikai kiírás: ITT!
MAMS Gyorsasági Szakág és az MBH Bank támogatása lehetővé tette, hogy a Magyar Bajnokság hétvégi, nemzetközi, nagyrendezvényekhez kapcsolódjon.
Lássunk egy info bázist a külföldi szervezésű fordulók nevezésének segítsége céljából!
Hangsúlyozzuk, hogy mi is ott leszünk ezeken a fordulókon is, promózzuk az aktuális versenyeket és mindig hozzuk a legfrissebb infókat és teendőket nektek, hiszen ezek az események is a bajnokság és kupa fordulói, a pontgyűjtésben érdekelt versenyzők részvételére kiemelten számítunk!
Figyelem! A versenyzőknek az adott, aktuális fordulókra egyesével, közvetlenül az aktuális szervezőnél kell jelentkezni és őfelé kell a nevezési díjat is alkalomszerűen teljesíteni!
 
I. forduló
AKTUALITÁS! Összeállítottunk Nektek egy információs bázist, a jelentkezések segítése céljából! Töltsd le, nézd át, hasznos és logikus összefoglalás: ITT!
Időpont: 2023.MÁJ.26/27/28
Helyszín: Slovakiaring
Esemény: Alpok Adria Bajnokság és Magyar Bajnokság I. forduló
Kategóriák: Magyar Bajnokság Open 600, Magyar Bajnokság Open 1000
Licenc: Kötelező
Szervező: Alpe Adria IMC
Promoter weblap: Dart race Experience – https://www.dartraceexperience.eu/alpe-adria/
Promoter email: [email protected]
Promoter telefon: +39 349 1163126
Nevezési ív: ITT!
MAGYAR JELENTKEZÉSI ŰRLAP: a jelentkezések elősegítése céljából csináltunk egy magyar formulát, amin keresztül is jelentkezhetsz: ITT!
Árlista: 420 EUR-590 EUR a 3 nap együtt, azaz péntek / szombat / vasárnap
AKCIÓ: MAMS Gyorsasági Szakág akciójának keretében a nevezési díj 420 EUR 2023.04.30-ig! Részletek lásd: ITT!
Időterv: hamarosan…
 
II. forduló
Időpont: 2023.JÚN.16/17/18
Helyszín: Pannónia-Ring
Esemény: Alpok Adria Bajnokság és Magyar Bajnokság II. forduló
Kategóriák: Magyar Bajnokság Open 600, Magyar Bajnokság Open 1000
Licenc: Kötelező
Szervező: Alpe Adria IMC
Promoter weblap: Dart race Experience – https://www.dartraceexperience.eu/alpe-adria/
Promoter email: [email protected]
Promoter telefon: +39 349 1163126
Nevezési ív: ITT!
MAGYAR JELENTKEZÉSI ŰRLAP: a jelentkezések elősegítése céljából csináltunk egy magyar formulát, amin keresztül is jelentkezhetsz: ITT!
Árlista: 420 EUR-590 EUR a 3 nap együtt, azaz péntek / szombat / vasárnap
AKCIÓ: MAMS Gyorsasági Szakág akciójának keretében a nevezési díj 420 EUR 2023.06.09-ig! Részletek lásd: ITT!
Időterv: hamarosan…
 
III. forduló
Aktuális: Az esemény információs bázisa egyben letölthető: ITT
Időpont: 2023.JÚL.21/22/23
Helyszín: Slovakiairng
Esemény: Prix of Slovakia és Magyar Bajnokság III. + Magyar Kupa I. forduló
Kategóriák: Magyar Bajnokság Open 600, Magyar Bajnokság Open 1000, Magyar Kupa Open 600, Magyar Kupa Open 1000
Licenc: Kötelező, de ha nincs, úgy szlovák napi rajtengedély is váltható a helyszínen
Szervező: Slovakiairng
Promoter weblap: Slovakiairng saját szervezése – https://slovakiaring.sk/
Promoter email: [email protected]
Promoter telefon: +421904580875
Árlista: 300 EUR-tól a 3 nap együtt, azaz péntek / szombat / vasárnap (július 15-ig történő kifizetés esetén)
Időterv: ITT!
 
IV. forduló
Időpont: 2023.AUG.18/19
Helyszín: Pannónia-Ring
Esemény: Magyar Bajnokság IV. + Magyar Kupa II. forduló + Tehetségkutató betétfutam
Kategóriák: Magyar Bajnokság Open 600, Magyar Bajnokság Open 1000, Magyar Kupa Open 600, Magyar Kupa Open 1000, Tehetségkutató 600, Tehetségkutató 1000
Licenc: Magyar Bajnokságba kötelező, Magyar Kupába, ha nincs, úgy magyar napi rajtengedély is váltható a helyszínen, Tehetségkutató kategóriába pedig nem kötelező
Szervező: palyamotorozas.hu és MAMS Gyorsasági Szakág
Promoter weblap: palyamotorozas.hu saját szervezése – https://palyamotorozas.hu/
Promoter email: [email protected]
Promoter telefon: +36306642052
Kapcsolattartó neve: Németh András
Nevezési ív: ITT!
Árlista: 50.000 Ft / fő / nap elővételben
Időterv: hamarosan ITT!
 
V. forduló (törölve)
Időpont: 2023.SEP.09
Helyszín: Hungaroring
Esemény: Magyar Bajnokság V. + Magyar Kupa III. forduló + Tehetségkutató betétfutam
Kategóriák: Magyar Bajnokság Open 600, Magyar Bajnokság Open 1000, Magyar Kupa Open 600, Magyar Kupa Open 1000, Tehetségkutató 600, Tehetségkutató 1000
Magyar Bajnokságba kötelező, Magyar Kupába, ha nincs, úgy magyar napi rajtengedély is váltható a helyszínen, Tehetségkutató kategóriába pedig nem kötelező
Szervező: palyamotorozas.hu és MAMS Gyorsasági Szakág
Promoter weblap: palyamotorozas.hu saját szervezése – https://palyamotorozas.hu/
Promoter email: [email protected]
Promoter telefon: +36306642052
Kapcsolattartó neve: Németh András
Nevezési ív:
Árlista: 50.000 Ft / fő / nap elővételben
Időterv: hamarosan…
 
V. forduló ( FINÁLÉ) PÓTOLVA!
AKTUALITÁS! Összeállítottunk Nektek egy információs bázist, a jelentkezések segítése céljából! Töltsd le, nézd át, hasznos és logikus összefoglalás: ITT!
Időpont: 2023.OKTÓBER.20/21/22
Helyszín: Grobnik, Horvátország
Esemény: Alpok Adria Bajnokság és Magyar Bajnokság és Kupa FINÁLÉ
Kategóriák: Magyar Bajnokság Open 600, Magyar Bajnokság Open 1000, Kupa Open 600 és Kupa Open 1000
Licenc: Kötelező
Szervező: Alpe Adria IMC
Promoter weblap: Dart race Experience – https://www.dartraceexperience.eu/alpe-adria/
Promoter email: [email protected]
Promoter telefon: +39 349 1163126
Nevezési ív: ITT!
Árlista: 360 EUR-590 EUR a 3 nap együtt, azaz péntek / szombat / vasárnap
AKCIÓ: MAMS Gyorsasági Szakág akciójának keretében a nevezési díj 420 EUR (KUPÁSOKNAK 360 EUR) 2023.10.15-ig!
 
Lássuk az általunk, a palyamotorozas.hu csapata által szervezett, két utolsó forduló részleteit:
 
Időpontok:
 
2023.AUG.18/19 – Pannónia-Ring – Magyar Bajnokság VI. / Magyar Kupa II. forduló – szervező: palyamotorozas.hu 
2023.SEP.09 – Hungaroring – Magyar Bajnokság V. / Magyar Kupa III. forduló – szervező: palyamotorozas.hu

Versenykategóriák:

Az általunk szervezett 2 forduló alkalmával az eddigi évek során már sikerrel alkalmazott bontásban, kategóriák szerinti edzések, időmérők és versenyek lesznek, ezzel egy profibb, igazi versenylégkört kölcsönözve az eseménynek!

 • Open 600 Magyar Bajnokság (licenc)
 • Open 1000 Magyar Bajnokság (licenc)
 • Open 600 Magyar Kupa (licenc)
 • Open 1000 Magyar Kupa (licenc)
 • Open 600 Tehetségkutató Betétfutam
 • Open 1000 Tehetségkutató Betétfutam

Az alap két kategória, amibe nevezhetsz, az a 600-as Magyar Bajnokság és az 1000-es Magyar Bajnokság. Minden nevező ebben a két fő kategóriába értékelve lesz! Büszkén hirdetheted, hiszen IGEN, Te a MAGYAR BAJNOSKÁG indulója és értékelt versenyzője vagy! Köszönjük, hogy jössz! 🙂

A fő két kategóriát további alkategóriára szűkítjük. Külön értékelésként kiszűrjük a Magyar Kupa mezőnyét a bajnokságból és Ők külön Magyar Kupa szinten is pontozva lesznek. Tehát minden Magyar Kupás a Magyar Bajnokságban is értékelve van, de nem minden Magyar Bajnoki résztvevő értékelhető a kupában. Hogy is van ez? Egyszerű:

 1. Ha sport-karriered során bármilyen nemzetközi, külföldi nemzet bajnokságán indultál már (AA, NTC, VB, EB, JC.. stb.) akkor NEM értékelünk a Kupában, hisz a kupát a feltörekvő, tömegsport jellegű, magyar hobbi-pályázóknak hoztuk létre!
 2. Ha sok évig élsportoló voltál és nem akarsz a kupába bekavarni (még, ha bele is férnél a szabályok alapján), akkor is kérheted, hogy csak a Magyar Bajnokságban értékeljünk

Ezeken a napokon TEHETSÉGKUTATÓ versenyeket is szervezünk. Ebbe a betétprogramba az abszolut hobbi pályázókat várjuk. Ez a mezőny lassabb fele, nem licenc köteles, rövidebb versenytávval.

Kik indulhatnak a versenynapokon:

Ezen a két napon már licences és nem licences motorosok is résztvehetnek. Minden pályamotorost szívesen látunk, aki már rendelkezik minimális pályamotorozási rutinnal, versenytapasztalattal és teljesíti a technikai előírások biztonsági feltételeit. Természetesen akkor is örömmel várunk, ha egyébként a többi, külföldi szervezésű fordulón nem veszel részt!

Az indulókat két nagy csoportra oszthatjuk. Egyik csoport akik rendelkeznek versenyzői licenc-vel, másik csoport akik még nem rendelkeznek licenc-vel.

Licenc nélkül csak a lassabb, Tehetségkutató betétfutamokon tudsz motorozni, licenc birtokában azonban megnyílik a kapu a gyorsabb rajtrácsokra, a Magyar Kupába vagy akár a Magyar Bajnokságba is! Válts licencet, hisz ez a pályamotoros “jogosítvány” bárki számára elérhető, biztosítással és sok-sok versenyzői előjoggal bír! Attól, hogy van licenced, de nem jön még a gyors köridő, ugyan úgy maradhatsz a Tehetségkutató mezőnybe, csupán a lehetőséget adod meg magadnak az előrelépésre! Érdemes licencet váltani minden pályára lépő motorosnak, nyomatékosan ajánljuk, ha a gyorsasági motorozás a fő hobbid, sportod. A licencváltás menetéről, áráról és egyéb részleteiről az alábbi linken olvashatsz: ITT!

(A Magyar Bajnokság első 3, külföldi szervezésű fordulóján licenc nélkül nem lehet részt venni)

Hogyan készítsd fel a motorodat:

Motorod tekintetéből a sorozat “open”, azaz szigorú műszaki előírásokkal nem korlátozunk. Két nagy csoportunk a 600-as gépek mezőnye és az 1000-es motorok tábora. Biztonsági szempontból a műszaki felkészülésre figyelj! Ahhoz, hogy géped átmenjen a műszaki gépátvételen, pár egyszerű biztonsági előírást be kell tartanod, amikről részletesen itt olvashatsz: ITT! Vannak szigorú előírások, amik minden motorosra vonatkoznak és vannak bajnokság specifikus feltételek, amik csak a leggyorsabbakat érintik. Ha rendszeresen pályázol, érdemes a motorodat egyszer tökéletesen felkészítened, hiszen egyre több külföldi szervezésű nyílt nap esetén is ugyan ezekkel az elvárásokkal fogsz találkozni.

Fontos, hogy akár utcai motorral is jöhetsz a rendezvényre, ha betartod a biztonsági technikai felkészítést! Bármi kérdésed van vagy úgy érzed, hogy nem tudsz megfelelni a technikai szabályzatnak, telefonálj és segítünk!

Az Open 600 és Open 1000 technikai kiírásokat fenti linkekből töltheted le, minden részletet megtalálsz. A 2022-2023-es évtől a supersport világbajnoki sorozatokban új motorok jelentek meg. Az SSP 600 kategóriába megérkeztek a Triumph az MV és a Ducati nagyköbcentis modelljei, amiket SUPERSPORT NEXT GENERATION (SSP NG) motoroknak hívunk. Alapvető cél az esélykiegyenlítés, ezért ha ilyen motorral indulsz bizonyos korlátozásoknak meg kell felelned, ezekre az előírásokra nyomatékosan figyelj! (lásd FIM / MAMS szabályozás)

Nevezési díj:

Nevezési díj tekintetében is alapvető célunk volt, hogy az általunk szervezett 2 forduló kapcsán az egyik legelérhetőbb versenyzési lehetőséget hozzuk el nektek. Célunk, hogy kezdőktől a pro riderekig mindenki elindulhasson a szervezésünkön. Köszönjük az MBH BANK és a MAMS Gyorsasági Szakág támogatását, nélkülük nem jöhetett volna létre a két magyar szervezésű forduló és a nemzetközi futamokkal bővült 5 fordulós Magyar Bajnokság.

A nevezési díj elővételben a 4. és az 5. fordulóra: 50.000 Ft / fő / nap (a további 3 forduló árait az adott fordulók promóterei hírdetik ki és feléjük kell a nevezési díjat rendezni is!)

A nevezési díjat a palyamotorozas.hu weblap jegyvásárlás menüpontjában tudjátok egy rövid jelentkezést követően kifizetni.

Nincs más hátra, mint hogy egy rövid nevezést követően tarts velünk eseményeinken! Ne kockáztass az utcán, versenyezz a pályán! Várunk a kötelékbe Téged is! 🙂

Köszönjük, ha velünk tartotok a 2023-es szezonban! 🏁🥇😀
Együtt a Magyar Gyorsasági Motorsportért!

A Magyar Bajnokságban és Magyar Kupában való indulás feltétele a licenc és az ehhez tartozó biztosítás.

A két magyar szervezésű napon alkalmi rajtengedélyt is igényelhetsz, de sokkal egyszerűbb előre letudni a licencet egész évre.

 • Minden, amit a licencváltásról tudni kell: ITT!

 

Fontos letölthető dokumentumok:

GY.I.K. azaz gyakran felmerülő kérdések:

 1. Kezdő pályamotoros vagyok. Részt vehetek a kiemelt bajnoki versenynapokon? IGEN, a Tehetségkutató kategóriában tudsz motorozni. A dinamikus tempo és műszakilag felkészített motor elvárt, így teljesen kezdő, első pályanapodnak nem ajánljuk
 2. Nem akarok versenyezni. Csak a program edzés és időmérés részén motorozhatok? IGEN, egyszerűen nem állsz fel a rajtrácsra.
 3. Hogyan fizethetek? Átutalás / elővétel a jegyvásárlás menüpont alatt.
 4. Nincs licencem, mehetek? Igen, a betétprogramokba tudsz nevezni
 5. Mi a Tehetségkutató és a Magyar Kupa határa? Ha a leggyorsabb 40 fő 600-as vagy a leggyorsabb 40 fő 1000-es között vagy az időeredményed alapján, akkor az már a Magyar Kupa szintje.
 6. Mi van, ha gyors vagyok, de nincs licencem? A helyszínen napi rajtengedély váltásra is lesz lehetőség vagy intézz egy licencet előre magadnak és akkor nem lesz probléma!
 7. Hogyan fizetem a licencet? Igényeld és ha minden oké, a végén kapsz egy díjbekérőt emailben, amit átutalás útján tudsz teljesíteni.
 8.  Csak a két utolsó, általatok szervezett fordulóra szeretnék elmenni. Lehet csak erre a két alkalomra is külön jelentkezni? IGEN
 9. Csak a Magyar Kupa értékelés szerinti utolsó 3 fordulóra szeretnék elmenni. Lehetséges így nevezni? IGEN, egyenként kell nevezni minden eseményre, így akár egyetlen egyre is eljöhetsz csak.
 10. Lesz magyar kapcsolattartó a külföldi eseményeken? IGEN, nem mi szervezzük ezeket a napokat, de András kimegy veletek és mindenben a segítségetekre lesz helyszínen is, támogatva a magyar gyorsasági motorsport legjobbjait.
X
X