Eseményeink a MAMS versenyrendszerébe nem tartozó, de regisztrált és hivatalos  motorsport rendezvények!

Célunk, hogy a résztvevőink számára szabályszerű részvételt biztosítsunk a versenypályákon a gyorsasági motorsport gyakorlásához és a biztonságos nyugodt szórakozáshoz.

A szövetség előírt szabályait, a résztvevők személyi- és vagyonbiztonsága érdekében, maximálisan betartjuk.

A nemzeti sportszövetség (MAMS) szabályzatát tiszteletben tartjuk. Ez kimondja, hogy Magyarország területén pontozásos bajnoki vagy kupasorozatot csak és kizárólag a szövetség versenyrendszerén belül, kizárólag licenccel rendelkező versenyzők számára lehet megrendezni. A mi célközönségünk nem csak és kizárólag a licences versenyzők, ezért nem szervezünk bajnoki sorozatot.

Szervezéseink célközönsége a szabadidő sportolók, és a licences versenyzők közösen. Eseményeink remek edzéslehetőségek hobbisták és élsportolók számára is, így mindkét tábort szeretettel várjuk, természetesen csoportbontás alapján.

Az év során 3 önálló verseny-napot tartunk, ahol a nap legjobbjait díjazzuk, de az eseményeket nem fűzzük össze, pontozni nem pontozunk.

Ez a 3 alkalom:

  • 2024. június 10/11., hétfő és kedd, Pannónia-Ring
  • 2024. július 17/18., szerda és csütörtök, Slovakiaring
  • 2024. augusztus 2/3., péntek és szombat, Pannónia-Ring

Rendezvényeink remek lehetőséget jelentenek minden gyorsasági motorosnak a fejlődésre, a szabályok megismerésére.

A klubnapjainkon való gyakorlás az élsportolóvá válás első és legjobb lépése. Magyar Kupához vagy az Országos Bajnoksághoz vezető út kezdete!