Következő rendezvény

március

15már10:0017:00VI. BMW MEET és márkafüggetlen örömautózásPannónia-RingTípus:Autós rendezvény

Az Euro-Ring versenypálya 2004-ben épült – célunk egy modern vonalvezetésű versenypálya létrehozása volt, mely mind a profi-versenyzők, mind a szélesebb felhasználói kör igényeit is kielégíti. Az eltelt öt év sikeres versenyei, rendezvényei, pályát rendszeresen használó visszatérő vendégeink (autósok, motorosok, go-kartosok) bizonyították a pálya létjogosultságát a magyarországi sebességkedvelők körében. Az Euro-ring versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A pálya gyakorlatilag az M5 mellett fekszik – az autópálya-lehajtó közvetlenül a létesítmény bejáratához vezet.

A versenypálya teljes hossza 2750 m – ebből a célegyenes 330 m. A célegyeneseben elérhető legnagyobb sebesség megközelítőleg 140 km/h. A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, – átlagosan – 10 méterre csökken. A 9 cm-es aszfaltvastagságú versenypálya kiváló minőségű burkolata minden igényt kielégít; mind a nagyközönség számára szervezett nyílt napokra, mind pedig a professzionális feltételeket igénylő forma-autós versenyekre is alkalmas.

A pálya folyamatos továbbfejlesztése egyre újabb és újabb lehetőségeket biztosít vendégeink számára. Az áthelyezett főbejárat, az újjáépült büfé, a 310 négyzetméternyi új konferenciaterem, az új VIP-részleg mind azt a célt szolgálják, hogy jelenlegi és jövőbeni partnereink még komfortosabban érezzék magukat. Immár 24 db felújított box várja a versenyzőket és csapatukat. Az új toronyépület ad helyet a versenybíróságnak, az újonnan épített járható teraszról pedig az egész pálya beláthatóvá vált.

EURORING RENDEZVÉNYEK

2020, január

Nincs esemény

EURORING Szálláshelyek

2019 Díjkiosztó (MAMS)

2020.01.11. – szombat – TISSOT Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Kupa díjkiosztó

2020.03.15. – BMW MEET

2020.03.15. – vasárnap – Pannónia-Ring. Kipróbálnád az autód egy igazi versenypályán vagy csak bandáznál egyet a büszkeségeddel? Itt a helyed!
Márkafüggetlen nyílt-nap a versenypályán és BMW találkozó a parkolóban!

X