2024, június

I. Amatőr esti oktatás “pályakezdő” motorosoknak

Időpontok:
A szokásos rendszerben, pályanapjainkat megelőző 5 alkalommal, délután 16.00-20.00-ig tartunk pályakezdő oktatásokat 2017-ban a Pannónia-Ringen és két alkalommal egész napos kezdő programunk lesz az Euro-Ringen is az alábbi napokon:

2017. április 8. – szombat – Euro-Ring 9.00-18.00
2017. április 17. – hétfő – Pannónia-Ring 16.00-20.00
2017. május 17. – szerda – Pannónia-Ring 16.00 -20.00
2017. május 31. – szerda – Pannónia-Ring 16.00-20.00
2017. július 19. – szerda – Pannónia-Ring 16.00 – 20.00
2017. augusztus 20. – vasárnap – Pannónia-Ring 16.00-20.00
2017. szeptember 2. – szombat – Euro-Ring 9.00-18.00

Max. létszám 20 (5×4) fő! E-mailes jelentkezés kötelező!

Program:
15.30-16.00 Találkozó, regisztráció Pannónia-Ring éttermében
16.00-17.30 Elméleti oktatás, pályaismertetés
17.30-18.00 Műszaki tanácsadás, felkészülés
18.00-20.00 Pályaedzés 4 fős csoportokban profi oktatókkal

Euro-Ringen 9.00-kor kezdünk és egész napos felvezetős körözgetés és oktatás a programunk csoportokban!

Általános leírás:
2017-ban 5 alkalommal, közvetlenül nyílt napjaink előtti délután 16.00-20.00-ig bevezető motorozást tartunk KIZÁRÓLAG a kezdő pályázóknak a Pannónia-Ringen! Euro-Ringen csupán az időbeosztás más, ami azt jelenti, hogy több időtök lesz gyakorolni ezen a technikás rövidebb pályán. Lehet hozni kezdő barátot, félénken motorozó barátnőt.
Mivel a pályán korlátozott számú motoros van és előzni sem szabad, nem kell tartani tőle, hogy összeakadtok vagy egyéb versenybaleset történik.

Bizonytalan, bátortalan motorosokat várunk, akik még nem érzik magukban a rátermettséget és félnek felmenni a gyorsabb résztvevők közé.
Gyakorlott oktatók segítségével egy biztos alapot tud mindenki elsajátítani ahhoz, hogy utána már magabiztosan és felkészülten vehessen részt, akár a másnapi nyílt motorozáson!

Részvételi feltételek:
Motorozni tudó, jogosítvánnyal rendelkező, de versenypályán kezdő motorosok számára tartjuk tanfolyamunkat
Teljes motoros ruházat (nem feltétlenül bőr)
Saját motorkerékpár (bérlésre is van lehetőség)
A közúti közlekedés műszaki szabályainak megfelelő állapotú motor.

Árak:
Az oktatás 20.000 forintba kerül a Pannónia-Ringen, 30.000 az Euro-Ringen, amit a rendezvény napján, a helyszínen tudtok kifizetni. Áraink az általános forgalmi adót tartalmazzák, számlaigényléseteket kérjük előre jelezzétek!

Jelentkezés:
[email protected] vagy a jelentkezés menüpont alatt
Ha még nem voltál pályán, de belevágnál… csak nem igazán mered segítség nélkül.
Ha versenyzőktől szeretnél tanulni… csak megfizethető áron.
Ha gyorsabb akarsz lenni… csak biztonságos körülmények között.
Ha magabiztosabban szeretnéd uralni a motort… csak nem a saját hibáidból tanulva.
Akkor ezt a motoros-sulit Neked találták ki! Minden “pályakezdőnek” a legjobb lehetőség!

Előjelentkezés és érdeklődés email címünkön: [email protected]
Az oktatás ára: 20.000 vagy 30.000,– Ft ( pálya és idő függő)
Maximális létszám: 5 fő / csoport
Oktatók száma: 1 fő / csoport
Vezető oktató: Chrobák János Magyar Bajnok motorversenyző

Beszámoló és a tanulók véleménye 2007. május 1-i oktatásunkról:

Május elsején tartottuk első motoros oktatásunkat a Pannónia-Ringen. Célunk az volt az új kezdeményezéssel, hogy a már motorozni tudó, de versenypályán még kezdő motorosokat is a pályánapok felé csábítsuk, illetve a biztonságos motorozás alapjait megmutassuk a résztvevőknek. 30 főre maximalizáltuk a létszámot, ami meg is telt, így többen már váró listára szorultak és legközelebbi rendezvényünkön tudnak csak részt venni. A rendezvény nagyszerűen sikerül, sokan már maradtak a másnapi pályanapon is.

A másfél órás elmélet után, a 2 órás pályázást rendkívül élvezték a résztvevők, képes beszámolónk mellett íme pár elhangzott vélemény:

Tanuló (CBR 1000): 1000 CBR-em van, fél éve vettem meg 10 év kihagyás után, és kíváncsi voltam a versenypályára. Rendkívül meglepett, hogy mennyi mindent ki lehet még hozni a motorból és hogy sajnos mennyi hiányosságom van még a kanyarodás és a fékezés terén. Legközelebb is jövök a haladó oktatásra.

Tanuló (Z750): Az elején nagyon lassú volt a tempó, de a végére rendesen felvettük a ritmust már. A testsúlyáthelyezést kell erőltetnem, mert nem figyelek rá rendesen. Eddig soha nem döntöttem le peremig a gumikat, most már ez is megvolt, örülök, hogy itt lehettem.

Tanuló (R6): Sajnos a féktávokon görcsösen kapaszkodom a motorba és ez utcán is mindig ront a kanyarokon is. Ezt akartam leküzdeni, az instruktor segítségét is kértem, aki nagyon készséges volt és foglalkozott velem külön is. Az elméleti rész tanácsai alapján jó pár kanyar előtt már magabiztosan tudtam féktávot venni, számomra nagyon hasznos volt az oktatás, itt tényleg lehetett végre gyakorolni.

Instruktor 1.: A tanulók nagyon bátortalanok voltak az elején, többekben komoly félsz van a tempósabb, lendületes kanyarodástól, annak ellenére, hogy erős, új motorokkal járnak. Élveztem az oktatást és remélem segíthettem a srácoknak. Akikkel beszéltem, mindenkinek pozitív visszajelzése volt, jönnek a haladó kurzusra is.

OKTATÓINK

Chrobák János

Chrobák János

Vezető oktató

Chrobák Jani. Magyar bajnok, világbajnoki pontszerző. Az egyik leggyorsabb 600-as a Pannónia-Ringen.

Barta Laci

Barta Laci

Oktató

Laci az egyik legtapasztaltabb résztvevője a magyar gyorsasági motoros életnek. A kezdetek óta versenyez nyíltnapjainkon, rendszeres dobogósa versenyeinknek. Legjobb körideje a Pannónia-Ringen 2:06:000 Amatőr oktatásaink állandó tanára.

Kaizer Zorán

Kaizer Zorán

Oktató

Sparas András

Sparas András

Oktató

Városi Szabolcs

Városi Szabolcs

Oktató

Szabi évek óta a Pannónia-Ring leggyorsabb amatőr versenyzői közé tartozik. Rendszerint a dobogó felső fokait bitorolja a főnix kupa vagy a külföldi klubrendezvények versenyein. 1000-es suzukijával a 2:00-ás köridő határt súrolja.