Ki kicsoda és honna jár páylázni? Kinek mi az eddigi legjobb eredménye, rajtszáma, melyik kategóriában motorozik? Lehet-e egész évben fix rajtszámom? Sokszor elhangzottak ezek a kérdések. Ezért jött az ötlet, hogy rakjunk össze Nektek és Veletek egy rajtszámlistát és névjegyzéket a motoros gyorsasági szakág versenyzőiről, sportolóiról. A listát faragni, bővíteni fogjuk, kell idő hogy tökéletesre csiszolódjon. Ha bármilyen észrevételetek van vagy hibát láttok benne, esetleg frissíteni akarjátok, eseményeinken vagy emailben jelezzétek!

Minden sportág legfőbb ereje az összetartás és a csoportos példamutatás. Ezt erősítendő elindítottunk egy kezdeményezést, aminek célja a Magyar Gyorsasági Motorsport sportolóinak, versenyzőinek összegyűjtése. Egy olyan adatbázist hozunk létre, amivel több kapcsolat épülhet, elősegíti a precízebb és gyorsabb regisztrációt az eseményeken és amin keresztül büszkén hírdetheti mindenki elért eredményeit. Rajtszámok, nevek, kategóriák, eredmények, ranglista. 

 

A “GYORS” LISTA:

  • A listára való feliratkozáshoz egy kérdőívet kell kitöltened: ITT!
  • Figyelem, a listát kézzel frissítjük, hetente egyszer!
  • Ameilyik szám mellett már látsz egy nevet, az foglalt!
  • Az aktuális listát letöltheted: ITT!

Gyülekező!

Ha gyorsasági motorral pályázol, akkor iratkozz fel a “GYORS LISTÁRA”! Foglald le rajtszámodat, töltsd fel kategóriádat, eredményeidet!
Legyél te is motorversenyző!

Figyelem! Egy rajtszám, egy versenyzőhöz tartozhat!  Elő fog fordulni, hogy többen is szeretnétek egy adott rajtszámot. Kérem a prioritásokat sportemberként, vita elkerülése nélkül fogadjátok:

– Licences, eredményesebb versenyzők előnyt élveznek a választás során!
– “Öreg Rókák”, rutinos pályázók előnyt élveznek!
– Rendszeres pályázók előnyt élveznek. Egyenrangúság esetén aki 2020-ban több pályanapon vett részt, az kaphatja meg a kívánt számot.
– Ahol egy nevet is látsz a rajtszám mellett, az a szám már foglalt, csak akkor igényeld ezt a számot, ha úgy érzed “kiérdemelted” 🙂
– A rajtszámok kiosztását a www.palyamotorzas.hu oldalon ellenőrizheted!

A rajtszámfoglalásokat január végén zárjuk le, akkor közzéteszünk egy kész listát. Ezt követően is lehet a listát módosítani és friss köridőkkel, információkkal töltögetni. Mi minden héten pénteken aktualizáljuk. 

 

Találkozunk 2021-ben is a pályán! 🙂

Kitöltötted a kérdőívet és sikerült megszerezned a rajtszámodat?

Teendőid: 

  • Innentől ez a rajtszám a Tiéd ebben az évben
  • Nem kell a palyamotorozas.hu eseményeken más és más rajtszámot ragasztanod
  • Előre felmatricázhatod a motorodat a kívánt rajtszámmal
  • Nincs több “körmölés” egy pályamnap elején, innentől elég egyetlen egyszer, az első találkozásunk alkalmával kitöltened a felelősség-nyilatkozatot az adott szezonra!

 

Matricázd fel a rajtszámodat a motorodra! Az alábbi kritériumokra figyelj:

 

  • Egy motoron, egy időben  csak egyféle szám szerepelhet! Tehát a felelsleges, régi számokat, jelöléseket szedd le!
  • A rajtszámnak és a rajtszám alapnak erősen kontrasztos, eltérő színűnek kell lennie. Pl. fehér alapon fekete számok, fekete alapon fehér számok vagy piros alapon srága számok, esetleg sárga alapon fekete számok. Zöld motorra fekete számokat például ne tegyél, azt nem fogadjuk el, mert nem látszik rendesen!
  • Egy motorra 3 számot illik tenni: egyet a fejidomra, egyet a farokidom valamelyik oldalára, egyet pedig a hasidom aljára a farokidom számától eltérő oldalra
  • A rajtszám minimális méretei: Az  FIM standard alapján az első számod valamennyi számjegyei legalább 140 mm magasak és 80 mm szélesek legyenek. A számok vastagsága legalább 25 mm és a térköz legalább 10 mm. Oldalsó és hátsó szám esetén ezek a paraméterek a fenti sorrendben: 120 mm, 70 mm, 20 mm, 10 mm.
  • Ha nincs kedved dekorost keresni, februártól vásárolhatsz tőlünk is rajtszám-csomagot, ami tartalmaz 3 számot a motorra, egyet pedig a szállító furgonodra. Erről később olvashatsz!

Jelentkezés és elérhetőségek:

Kitöltöm a kérdőívet!